sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Hoivakotikissana

Vivi vieraili eilen mun työpaikalla. Olin aamuvuorossa ja laitoin Timpalle viestiä, että toisi Vivin puoli kahden jälkeen samalla kun tulee mua hakemaan töistä. Vivi on kerran aikaisemminkin käynyt mummoja ilahduttamassa, vaan jännittihän se sitä silti. Mutta todella iisisti se oli, antoi ihmisten rapsuttaa ja jopa pitää hetken sylissä.
Mollotti suurilla sinisillä humanoidisilmillään ympärilleen, ja välillä otti mamiin katsekontaktia ja haki varmistusta. Oikein reipas on tuo minun tyttönen <3

Ihanaa oli myös, kun mentiin yläkerran ryhmäkoteihin esittäytymään, niin Vivi kävi maate erään saattohoidossa olevan, sängyssä makaavan kissarakkaan asukkaan peiton päälle. Niin että se siitä ujostelusta! Se pieni mummo kysyi, onko tämä kissa kadulta.. Ei, ei se ole :)

Minni on käynyt hoivakotivierailulla Viviä useammin, joten nyt selkeästi oli Vivin vuoro. Ihan hyvää tekee noille mirnuille käydä välillä vieraissa paikoissa ja tottua tuntemattomiin ihmisiin ja hajuihin, tällainen tuskin koskaan on pahitteeksi..

8 kommenttia:

 1. Onpa kiva että voi ilahduttaa mummoja kissavierailla! Meidän siamilaista ei varmaan voisi viedä vieraaksi, mutta Matami ois varmaan hyvä vieras :)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen juttu, uskon kyllä että eläimet ilahduttavat ja ovat terapeuttisia vieraita:)

  VastaaPoista
 3. Tykkäävät ihan hirveästi eläinvieraista, niin kissoista kuin koirista :) Useammin saisi olla karvatassuja kylässä..

  VastaaPoista
 4. Ihanaa olis päästä ilahduttamaan tuolla tavoin kissojen kanssa! Tosi hieno homma :)

  VastaaPoista
 5. Oi, tuo kissavierailu oli kyllä kaunis idea! Kissa tuo hoitokotiin viestin ulkomaailmasta ja vaihtelua rutiineihin unohtamatta terapeuttista vaikutusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja ilmeettömimpiinkin silmiin syttyy valo, kun tuodaan söötti eläin silmien eteen. Se on kyllä jännä :)

   Poista
 6. Vivi on terapiakissa :) Ihana ajatus viedä eläin sinne, missä sitä kaivataan.

  VastaaPoista