lauantai 24. elokuuta 2013

Valokuvaduetto

Työt loman jälkeen alkoivat loppusessaan ihan mukavasti. Hiukan väsytti/v-tutti/evvk tänä aamuna nousta viiden jälkeen ja polkea seitsemäksi töihin (viima oli sen verran jäätävä, että mun korvia pisti ja sattui vielä pitkään perille päästyäni = seuraavalla kerralla korville suojaa).
Mutta siis muuten oli ok. Nythän tässä on vähän niinku "vapaata", paitsi että huomenna täytyy yrittää päivällä saada vähän unta kalloon yövuoroa ajatellen. Tänään on siis valvottava myöhään vaikka väkisin.

Upea sää, ehkä lähdetään mirnujen kanssa vähän valjastelemaan jossain vaiheessa kunhan torkuiltaan heräävät. Nukkukoon nyt kun kerrankin malttavat..
Tässä vielä näitä edellispäivien ulkoilukuvia, tadaa, ylläripylläri. Kumman vuoro se olikaan poseerata? Muistaakseni Vivin. Vai olisko tää nyt sellainen valokuvaduetto?AMMUUUUU..
11 kommenttia:

 1. Vivi on kyllä todellinen nautiskelija, aah aurinko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, osaa nauttia näistä loppukesän viimeisistä säteistä,, :)

   Poista
 2. Oiii, kissoja täällä!!!
  Kivä, kun kävit blogissani kommentoimassa, jäänpäs nyt sun blogia seuraamaan ihan kisujen tähden ^_^.

  VastaaPoista
 3. Hei oon nyt tilaamassa omilla mitoilla noita Vänttisen valjaita. Aattelin, ku sulla nuo kissat on varmaan aika samoissa mitoissa, mitä meidän Mööppi tulee olemaan, niin voisitko kertoa niistä valjaista? Mittailin vähä äsken ja sain mahanympäryksen mitan 32-33cm ja kaulaosion mitta olis ehkä jotain 30cm about.. Mutta en oikeen tiiä miten ne pitäis mitata, että se kaulaosa olis sopiva :o Tuo poju on vielä aika sirpakka, että se voi tuosta vieläki kasvaa tietysti. (toivottavasti ei liho paljon :D) Mutta entiset on jo niin tiukat kaulasta, että kiire jo uudet hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mittanauhalla mittasin sen rinnanympäryksen (etujalkojen takaa, siihen kohti se remmi tulee asettumaan). Sitä kaulalenkin kokoa sun ei tarvi itse miettiä, Arja osaa sen kahtoa oikean mittaiseksi. Sun pitää vain mitata se kaulanympärys normaalisti ilman mitään arvioita että paljonko siihen lopputulokseen tulee sitä "ylimääräistä". Eli helppo juttu :) Olikohan turhan sekavasti selitetty? :p Laita Arjalle vaikka facebookin kautta viestiä ja valjastilausta menemään (fb kuulemma varmempi kuin s.posti), luotettavammat ohjeetkin taidat saada häneltä ;)

   Poista
  2. Oolrait! Pistänpäs hälle heti tänään viestiä :)

   Poista
 4. Olipa kauniit tyttöset täällä! Vielä voi ulkosalla suorittaa loppukesän märehtimisiä :D Parhautta, että eksyit blogiini niin löysin itsekin myös tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh niinpä, niin kauan maistuu ruoho kuin se vihertää.. ;) Kiitos vierailusta :)

   Poista
 5. Upeita kaunokaisia! Sininaamio pistää sydämeni solmulle: tulee mieleen eka simskuni Mäkä, joka eli 17,5 vuotta ja kuoli jo kuusi vuotta sitten. Vieläkin on ikävä. Teki ison jäljen...

  Upeat Vänttiset myös. Pitäisi varmaan alkaa taas ulkoiluttaa kissoja, kun se on jäänyt vähälle koiran tulon vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtipä Mäkä hyvän mittaisen elämän elää :) Lemmikin kuolema on varmasti kova paikka, osanottoni :( Itse en ole vielä sitä joutunut kokemaan, enkä toivottavasti vielä vuosiin, vuosiin joudukaan.

   Poista