tiistai 20. elokuuta 2013

Vastavaloon

Jo pitkän aikaa olen pyöritellyt päässäni tätä blogiasiaa. En niin että miettisin tämän blogin lopettamista, vaan siis jotain uutta pitäisi kehitellä.

Kuvablogi, kuva-albumi - siis tosiaankin karsittu kaikki ylimääräinen höpinäpöpinä ja paskanjauhanta pois. Vain kuvia, ja mikä tärkeintä, ne ovat isossa koossa. Mua on jo ikuisuus ärsyttänyt se, ettei tässä mun blogissa voi noita kuvia klikata ja nähdä täysikokoisina, toisin kuin kaikkien muiden ihmisten blogeissa (no, ainakin melkein kaikkien). 
Onhan nämä kuvat yleensä niin suurina kuin tämän blogin tekstikentässä vain mahtuu olemaan, mutta silti, tuossa kuvablogissa ne mahtuvat olemaan edes aavistuksen isompina.
Mutta eipä siinäkään onnistu tuo kuvien klikkaus, vaikka asetukset on kyllä kohdillaan ja blogipohjana ihan vain se simple??
Eli kuka ties mistä se sitten kiikastaa, ettei onnistu. Kertokaa joku jos olette viisaampia..

Mutta siis VASTAVALOON on vähintään yhtä kovassa käytössä kuin tämä Big Time Sensuality, ja luulenpa, ettei tämäkään blogi säästy muutoksen tuulilta nyt kun olen päässyt vauhtiin.. Kjäh kjäh.


Meillä viiniköynnös tavoittelee taivaita, kärhö uskollisena rinnalla..


2 kommenttia:

  1. Muutokset on aina kivoja ja piristäviä! Älä vaan lopeta tähän kirjoittelua :) Kuvat on aina kivoja, mutta tosi kiva on lukee näitä pieniä juttuja erityisesti kissojen arjesta!

    VastaaPoista
  2. Jep, ja kun itsekin kaipaan tällaista höpöttelyblogia, niin eiköhän nämä jorinat ole vasta alussa ;)
    Mukava kuulla että näitä juttuja edes muutama ihminen lukee, kiitos :>

    VastaaPoista