maanantai 5. elokuuta 2013

Oulusa

Loma alkoi, onnistunut viikonloppureissu takana.
Mun yövuoron jälkeen lastattiin kamat ja kissat autoon ja lähdettiin ajelemaan Tyrnävälle. 
Viitisen tuntia kestäneen matkan jälkeen kisut saivat vettä ja ruokaa ja mahdollisuuden vessakäyntiin, sekä tapasivat talon kollikissat kuljetusboksista käsin ennen "kissahotelliin" menoa. Vivi sähisi ritilän takaa isoille pojuille, jotka uteliaina ja varovasti hiippailivat lähemmäs ihmettelemään tulijoita. Pikainen visiitti, siitä sitten jatkettiin kissojen hoitopaikkaan.

"Kissahotellina" tosiaan toimi isäpuoleni isä n. kymmenen kilsan päässä. Mielissään oli kun sai mirnut kylään, ja hienosti heillä sujuikin pari päivää - Minni ja Vivi sopeutuivat hyvin ja olivat kuin kotonaan. Ruokaakin taisivat saada yli tarpeiden, mutta kerrankos sitä..

Me ihmiset vietimme myös oikein mukavat kaksi päivää, lauantaina lähdettiin esittelemään Timpalle Oulua ja pyörähdettiin mm. Nallikarissa ja lopuksi torilla kahvilla Pannukakkutalossa. Tosiaan, Timppa ja isäpuoleni tapasivat ensimmäistä kertaa, ja hyvinhän se meni. Ehkä tuo avokki uskaltaa nyt toistekin lähteä siellä käymään, kun ei tarvihe jännittää, hah.

Kuvasato pyöreä nolla, järkytyin itsekin. Aivan kuin koko kameran olemassaolo olisi unohtunut tuolla reissulla. Paluumatkalla räpsin muutaman kuvan, säälittävää? No mutta lupaan kunnon kuvia sitten tuosta seuraavan viikonlopun mökkeilystä, okei?Jos mirnuilta kysytään, automatka oli ihan hirveetä paskaa.

Varsinaisia hyvästejä ei tarvinnut heittää, nimittäin äiti ja isäpuoli tulevat jo puolentoista viikon päästä käymään Savonlinnassa ja ovat meillä pari yötä. Oujea!

Nyt pari päivää aikaa palautua edellisestä reissusta, keskiviikolle mulla on junaliput ostettuna ja määränpäänä Ähtäri.


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti