keskiviikko 21. elokuuta 2013

Nörtti

Kuten varmaan ihan paljaalla silmälläkin näkee, tuunailin vähän blogin ulkoasua. Parempi, huonompi? Toivottavasti parempi, koska tiedoksi vain; mulla meni ihan saatanasti aikaa mm. tuherrellessa erilaisia kuvavaihtoehtoja tuohon ylätunnisteeseen. Tämä päivä on saanut mut tuntemaan itseni tietokonenörtiksi, wöäh.

Vivi myös nautiskeli eilen loppukesän auringosta, ilmeet kertoo paljon.
Viimeinen kuva: miksi niin luimu??7 kommenttia:

 1. Uusi ulkonäkö on mielestäni todella hieno. Vaikka edellinenkin oli hyvä, niin blogin yläosa jäi siinä vähän epäselväksi. Nyt ongelmaa ei enää ole, tämä on kaunis, kompakti ja selkeä. kannatti käyttää saatanasti aikaa tuherrellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuon vähän niinku halusinkin kuulla ;)
   Kivi putosi sydämeltä ja silleen.

   Poista
 2. Ylätunniste toimii, joten ei turhaa työtä :) Mitä tulee aiempaan postaukseen pelkästä kuvablogista, niin itse kyllä arvostan justiinsa kirjotettua tekstiä aika paljon.

  Se määrittelee suurimmassa osassa blogeja sen, että onko tarpeeksi kiinnostavaa sisältöä. Mutta jokainen tietysti oman makunsa mukaan, eikös? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks :)
   Jep, kyllähän se teksti on merkittävä osa blogia, ja siksipä tää blogi ei ole mihinkään katoamassa, tuo toinen on sellanen "sivutoimi" tossa rinnalla, seuraa sitä sitten joku tai ei :P

   Poista
  2. ps. VIHDOIN oon oppinu käyttämään tätä vastaa -toimintoa näissä kommenteissa! Eihän tuossa mennytkään kuin muutama vuosi ;)

   Poista
 3. Hieno on! Täällä tykätään :)

  Ps. En oo itekään varmaan tajunnu tota vastausjuttua.. Täytyypä muistaa ens kerralla ku kommentteihin vastailen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Joo eihän näitä kaikkia aina heti tajua ;)

  VastaaPoista