torstai 22. elokuuta 2013

Loma loppu

Niinhän se vain on, ettei se kesäloma loputtomiin kestä vaikka kuinka niin tahtoisi. Kolme viikkoa oli ja meni pirun nopeasti, huomenna vääntäydyn iltavuoroon. Masentavaa, tiedätte varmaan tunteen?


Vaan ei saa valittaa, tää oli mun eka oikea kesäloma valmistumisen jälkeen ja tuhlasin sen onnistuneesti.
Tuli käytyä Oulussa päin, Virroilla ja mökkeilemässä, sekä lisäksi äippä ja isäpuoli ehtivät vielä vierailla meilläkin. No, Tampereen reissu jäi tältä erää tekemättä, mikä harmittaa aika kovasti. Vaan ehkä sen kerkiää myöhemmin syksyn aikana. Nythän pikkuveli muuttaa viikon päästä uuteen kämppään ja yhteen tyttöystävänsä kanssa, eli pakko jossain vaiheessa ehtiä niiden tupareita juhlistamaan. Muutenkin nähdään aivan liian harvoin, ja viime aikoina mulla on ollut sitä tavallista enemmän ikävä - mistä lie johtuu.

Mulla on kahden viikon päästä viikonloppuvapaa, ja mietin jo että olisi kiva lähteä viihteilemään pitkästä aikaa (kun saisi töistä jonkun kaveriksi..)
Vaikka töihin paluu ahdistaa, jostain syystä olen bilefiiliksissä. Eilen illalla menin ajoissa petiin ja työnsin napit korviin, volyymi kaakkoon ja trancea soimaan. Olenko tullut hulluksi?

Ainiin ja tuo kuvablogikin muutti nimeään ja samalla osoitetta (tyypillistä minua).

2 kommenttia:

 1. Sama täällä, ohi on. Ainakin suurimmaks osaks. Eihän tää matkustajasielu ihan pysty jättään haaveilua. Kolme kesälomapäivää olis vielä jäljellä, ja siihen päälle viikonloppu, niin ehtishän sitä jonnekin pikku reissuun.

  Saa nähdä sitten, onko mahdollista, ja minnehän sitä menis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtii hyvinkin, jos ei kauemmas niin vaikka jossain naapurikaupungissa pyörähtämään. Reissu se on pienikin reissu ;)

   Poista