lauantai 27. heinäkuuta 2013

Lomapalapeli

Nyt alkaa lomapalapeli pikkuhiljaa hahmottua - vihdoinkin. 
Kun vajaan viikon päästä perjantaina pitkät, väsyttävät yövuorot valvottuani aloitan lomani, starttaa myös opeli määränpäänä Tyrnävä.
Elikkä äipän ja isäpuolen tykö pariksi päiväksi. 

Timppa ei itse asiassa ole siellä vielä käynytkään kuin pikapyörähdyksen pihassa, eivätkä ole isäpuoleni kanssa kasvotusten tavanneetkaan. Eli varmaan jonkin sortin jännät paikat tuolla avokilla sen suhteen, vaikka kaikki varmasti sujuu hienosti. 
Vaan ainahan sellainen vähän jännittää, tietäähän tuon omasta kokemuksesta. Mutta tää ukko kun on niin reipas ja puhelias savolainen, ettei vaivaannuttavia hiljaisia hetkiä tarvitse pelätä, heh.

No, siellä siis se viikonloppu, nukun yövuoroista aiheutunutta univelkaa pois vaikka siinä seitsemän tuntia kestävän matkan aikana.
Ainiin, entäs mirnukat? Isäpuoleni isä (=pappapuoli) lupautui ottamaan nuo tyttöset hellään huomaansa siksi aikaa.  
Paljonko kissa voi lihoa viikonlopun aikana? Toivottavasti ei yhtään, se ukko nimittäin käy kaupasta noille kaiken maaliman herkut, muikuista puhui viimeksi. Ja typyjen ruokahalun tuntien.. ähkykuolema :D
Matkaa tuonne pappapuolen luo ei meiltä Tyrtsiltä ole kuin se 10 kilsaa, eli mirnuja voipi hyvin käydä moikkaamassa aina välillä.

Olen jo ihan täpinöissäni... 
Toinen lomareissu olisi sitten tuota seuraavana viikonloppuna, isäni perheineen on vuokrannut mökin jostain Jyväskylän liepeiltä. Ei sähköä, ei juoksevaa vettä. Kunnon erämeininkiä! 
Mutta sinne meidät on kutsuttu, ja ainakin itse olen ihan kybällä menossa. Timppa luultavasti jää kotosalle, ipanaviikonloppu sattuu juuri siihen ja varmaan haluaa niiden kanssa vähän enemmänkin aikaa viettää nyt kun vielä kesälomat pyörii. 
Eli todennäköisesti matkaan Ähtäriin junalla jo muutamaa päivää ennen tuota mökkiviikonloppua, ja arvatkaas, kuka lähtee mukaan? Vivi! Tai näin olen vähän miettinyt. 
Minni olisi varmaan ihan 100 % paniikissa junassa, Vivi ei niin pahasti, plus luulen että se tykkäisi siellä möksällä olla ja käydä tutustumassa metsikköön ja rantaan jne. Kahtoo nyt vielä.
Näitä maakuntamatkailuja siis odottelen, eipä olisi kuin viikko. Tai ei aivan sitäkään. Woah!

.

3 kommenttia:

  1. Voi ei, mua jo nauratti ensimmäiset lauseet :) Voi Timppa parkaa, haulikonpiippu kai se on jo lähes vastassa, Tyrnävällä :D

    VastaaPoista
  2. Äiti on onneksi jo tavannut tuon avokin ja kovasti kehunut, joten ehkä alkupehmittelyt on jo tehty ;) Niin ja isukkipuolikas ei omista haulikkoa, huh :D

    VastaaPoista