lauantai 13. heinäkuuta 2013

Formulaa.. Ja mun uus kissalaukku!

Ihan koko porukalla, viime viikonloppuna. 
Jotakuta kiinnosti enemmän kuin muita, mutta näyttää siltä, että ainakin Minni sivusilmällä seuraili Räikkösen menoa..
--------------------
p.s. Se kissalaukku tuli JO EILEN perille.
Yllätyin totaalisesti sitä postista hakiessani, sillä oletin Zooplussan paketin odottavan (tilasin jo aikoja sitten). Mutta ei, siellä olikin se laukku. No, mikä siinä! Voin siis mainostaa, että Gretna Green:lla on nopea toimitus Suomeen.

Mirnuillehan tämä on harmi, sillä raksut loppuivat tänään (ou mau gaaaad, mau mau mitä teemme?!?), ja voidaan odottaa Zooplussan pakettia saapuvaksi aikaisintaan maanantaina. Nyyh. 
Mutta mamma sai laukun ^^

.

3 kommenttia:

 1. Zooplussan toimitusajat on kyllä hurjan pitkiä! Ja itselle oli jäänyt tulematta ilmoitus siitä, että oli paketti saapunut.. Mutta hamsterin häkkiä taisin odotella kuukauden? Toivottavasti tulee sinulle pian!

  VastaaPoista
 2. Hmm, toivotaan ettei ihan noin kauaa tarvitse odotella :/
  Kuukausi on pitkä aika. Jännä kun tuo seurantakoodikin on, mutta siihen ei tule päivityksiä sen jälkeen kun saapuu Suomen rajalle.. Lähtenyt se kyllä on, se vielä näkyy, mutta missä lie tulossa.

  VastaaPoista
 3. Zooplussan tilauksissa tosiaan aina kestää. Vaikka tilauksen tekisi kuinka hyvissä ajoin, ehtii sapuskat loppua ihan aina ennen paketin saapumista. Ja mä olen vielä tilannut sieltä Suomen zooplussasta (vaikka ulkomailtahan ne kaikki taitaa tulla joka tapauksessa).

  VastaaPoista