torstai 4. heinäkuuta 2013

Another Sunny Day

Taas on aivan vapaapäiväfiilikset, vaikka kaksi yövuoroa pitäisi vielä valvoa ennen niitä vapaapäiviä. Mutta silti, jotenkin se helpottaa kun vain pääsee pois noista aamu- ja iltavuorojen rutiineista. 
Nosta, pese, tarjoile ruokaa, laita sänkyyn, nosta taas, tarjoile ruokaa, pese, laita sänkyyn.. Ja selkä kiittää. Yössä on omat pienet juttunsa, eikä fyysisesti ollenkaan niin rankkaa hommaa.
Lauantaiaamuna lopetan valvomisen, ja sitten nautin kolmen päivän vapaista (tai neljän, jos nukkumapäivä lasketaan). 

Eilen olimme avokin kanssa Huvilalla katsomassa Haloo Helsinkiä. Yhtään kuvaa ei kyseisestä keikasta ole, valitettavasti. Eturivistä ehkä olisi tullut hankittua todistusaineistoa, mutta sen verran takana olimme, etten viitsinyt. Kuitenkaan ei kyseessä ollut meikäläisen lempparibändi, lähinnä tuon ukon mukaan sinne lähdin. Tai siis mukava oli käydä, hyviä biisejä niillä on ja Ellillä on persoonallinen ääni josta tykkäilen kovastikin, mutta muuten ei vain nappaa niin paljon että ihan kuuntelemalla kuuntelisin. You know what i mean?

Tästä lääkäriin kohta lähden tulehtunuttta varvastani esittelemään, sen jälkeen kotiin palattua pitäisi varmaan yrittää saada jonkin verran unta varastoon tulevaa yövuoroa ajatellen. Vaikka kesällä on selkeästi helpompi valvoa kuin talvipimeällä..

Nyt on viime aikoina ollut niin Vivi -painotteisia kuvajaisia, että olkoon nyt Minnin vuoro loistaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti