maanantai 10. kesäkuuta 2013

Vivi yllättää
Eilen Vivi yllätti totaalisesti. Jälleen valjasteltiin tuttuun tapaan takapihalla, ja neiti pyrki tielle tutkimaan. Ei siinä vielä mitään ennenkuulumatonta, kunnes lähti kulkemaan sitä tietä pitkin. Pidemmälle kuin koskaan aikaisemmin. 
Kierrettiin sitten pikku lenkki etupihan kautta rivitalo ympäri. Vivi tepasteli vierellä, välillä piti pysähtyä haistelemaan jotain, mutta kävely sujui yllättävän joutuisasti. Ja mikä tuuri, ettei ketään tai mitään tullut vastaan - ainakaan ensimmäisellä kierroksella. 

Toisen kerran kierrettäessä naapurin likka lähti kotoaan, ja vaikkei tämä lähellä ollutkaan, Vivi sitä sitten säikkyi ja loppumatka sujui nihkeämmin. Mutta siis kuitenkin! Haha, sanoin että tuon kissan kanssa voi kohta alkaa käydä lenkillä. 

Kiva, että edes toinen mirnu on ulkona uskaliaampi. Minni on vähän sellainen, ettei useimmiten lähde sinne tielle päin yrittämäänkään, ja jos se jotain pelottavaa havaitsee, pyrkii ovelle ja sisälle. Yksi päivä Vivi nautiskeli ulkoilmasta tien vierellä pusikon suojassa, ja ohi kulki pari koiraa ulkoiluttajineen. Valppaana kyyryyn, odotti että menevät ohi ja sitten eikun lähemmäksi jotta voi katsella perään. Niin sitä pitää. Enpä vain olisi millään uskonut, että Vivi on noista kahdesta se rohkeampi ulkoilija.

"Mami, enkö mää maastoudukki tänne hyvin?"5 kommenttia:

  1. Me saatiin vihdoin ne valjaat! Tosiaan hyvin helpot pukea eivätkä varmasti pääse niistä karkuun. Paha vaan että molemmat lamaantuvat maahan makaamaan ne päällään, ja kun kävelevät, on se sellaista hoipertelua joka päättyy johonkin ninjakellahdukseen hyvin pian. Ärh... Eikai se auta kun harjotella vaan ja totuttaa niitä käyttämään. Aiemmat liian löysät Musti&Mirrin valjaat oli ihan mieluisat kissoille, mut ei mulle. Onkohan se et noi on aika napakat?

    VastaaPoista
  2. Ai :( Meillä taas oli jonkin näköistä valjashalvausta havaittavissa niiden perinteisen mallisten pentuvaljaiden kanssa, mutta siitäkin pääsivät aika hyvin pois. Itte taas oon Vänttiset havainnu hyväksi senkin takia, että eivät häiriinny niistä - pure valjaista tai muutakaan. Mutta varmaan kissakohtaista, ei auta kuin toivoa että teillä oppivat pitämään niitä :)

    VastaaPoista