torstai 27. kesäkuuta 2013

Juhannusraportti

Pikainen juhannusraportti tiedossa ja siksi vasta nyt, koska en ole töiltäni (iltavuoroja) ehtinyt yhtään mitään ylimääräistä. 

Torstai-iltana isäni ja pikkusiskoni saapuivat Savonlinnaan sen verran myöhään, ettei siinä ihmeitä ehtinyt sille iltaa touhuilla, grillailua korkeintaan. 
Mutta mutta, juhannusaattona noustiin ylös jo kasin maissa, ja lähdettiin metsästämään lihaa. Siis grillattavaa jälleen kerran (en halua edes muistella, kuinka pajon rahaa tänä juhannuksena paloikaan ruokien ja juomien merkeissä).
Samalla metsästysreissulla poikettiin Olavinlinnassa kattelemassa. 
Päivä kului oikein mukavasti ruokaa laitellessa ja nahkaa polttaessa takapihan terassilla. Illalla käveltiin tuohon kilometrin päähän rantaan kokolle (lukuisien muiden ihmisten tapaan), mutta tuosta häppeningistä ei siunaantunut enempää kuin yksi kuva, syystä että kamerasta loppui akku. 
Ja kokolta suoraan saunaan. 
Grilli taaas tulille, juotavaa, syötävää, musiikkia, nukkumaan. 


Lauantaina lähdettiin veneilemään, tuulisesta säästä huolimatta. Eipä tuo kylmältä tuntunut, kun lämpöasteet kuitenkin taisivat roikkua hellelukemissa..
Timppa toimi kuskina, tottakai.
Asiointilaiturille parkkiin ja vieraat torille jätskin ostoon.Sunnuntaina juhannusvieraat lähtivät hyvissä ajoin kotimatkalleen, ja minä.. iltavuoroon. Oikein onnistunut viikonloppu oli - seura, sää, fiilis, kaikki meni nappiin.
Seuraavaa jälleennäkemistä odotellen, varmaan sitten elokuulla mennään Timpan kans käymään Virroilla päin, silloin ollaankin lomalaisia..

.

2 kommenttia: