maanantai 27. toukokuuta 2013

Lupauksia hiirijahdin lomassa

Tämä nyt tällaisena väliaikatiedotuksena siihen saakka, kunnes saan vähäiset riessukuvani purettua koneelle ja tehtyä niistä jonkinlaisen lomapostauksen. Jos nyt tämäkään onnistuu, Minni nimittäin kiikuttaa mulle taas Ikea-hiirtään kymmenen sekunnin välein ja raapii tassulla, jos en heti huomaa heittää. Eih, ei taida mennä kuin kuusi sekuntia kun se jo tuo sen.

Tosiaan, lomapostaus (pienine hankintoineen) tiedossa kunhan tästä joudan. Tänään oli viimeinen lomapäivä, huomenna pitäisi iltavuoroon raahautua. Ja niin mikä motivaatio?? Lomat ovat loppujen lopuksi petollisia. Miten niin ne auttavat taas jaksamaan työn touhussa? Mua ainakin masentaa palata, olen väsynyt eikä kyllä yhtään kiinnosta. Mutta kaksi kuukautta, sitten se kolmen viikon lomapätkä. Aijai.

Minut taas kerran haastettiin siihen 11 kysymyksen haasteeseen (kolmannen tai neljännen kerran?), ja päätin nyt toteuttaa sen. Tässä viikon aikana tai joskus.. okei, viikon aikana. Lomapostauksen jälkeen. Noloa, kun niin moni heittää haasteen enkä sitten saa aikaiseksi tehdä sitä.. Anteeksi, ihmiset. Lupaan ryhdistäytyä.

Tuo kissa ei väsy koskaan, arrr, ja nyt se siellä sähisee Viville hiiri hampaissaan. Ihan niinkuin Vivi muka sen siltä veisi.. Hölömö mirnu. Mutta sama se on toisin päin - Vivi sähisee ja murisee yhtä lailla Minnille, silloin kun sattuu olemaan hiiren haltijana.

Jeah, palataan asiaan tässä joku päivä, hitto vaan kun on lupailtu kesäistä säätä tälle viikolle, joten ulkoilma kiinnostaisi myös kovasti.. (seliseli) Vaan eiköhän jossain välissä parit blogitekstit värkkäile, kyllä.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti