lauantai 4. toukokuuta 2013

Ennenaikaista lomafiilistelyä

Reissut reissattu tältä erää, seuraavaa odotellessa.
Mukavasti meni vapaat ja vappu perheen parissa, ja lienee turhaa edes sanoa, että haikein mielin sieltä kotiin lähdin. VAIKKA toki oli toisaalta ihan kivakin palata - tuota miekkosta nimittäin ehti tulla jo ikävä. Näköjään pitää käydä kauempana jotta huomaa, ettei toinen ole itsestäänselvyys. Mirnuista puhumattakaan, aij että oli ihana kaapata molemmat syliin <3

Kahden viikon päästä loma, joka vapaapäivineen kattaa 12 päivää (jos nukkumapäivä lasketaan mukaan), ei siis paha ollenkaan. Elokuussa sitten loput kolme viikkoa, woah. Mutta tämä nyt näin alkajaisiksi. Ostin pari päivää sitten VR:n sivuilta liput, lähden jo perjantaina 17. päivä. Äiti on juuri tuon kyseisen viikonlopun Amsterdamissa ja palaa maanantaiksi, mutta isäpuoli sen sijaan viettelee viikonloppuvapaata ja kuulemma seura kelpaisi. Turha mun on odottaa alkuviikkoon, mielelläni lähden tien päälle heti, kun vain töiltäni kerkeän.

Vänttisen valjaat saapuivat eilen postissa - ai kun on nättiä. Värit ja kuosit spivat molemmille täydellisesti, Minnillä siis siniset. Laitan parempaa kuvaa vähän myöhemmin, nyt ei ole tähän hätään matskua kuin Vivistä (enhän minä tietenkään sitä kameraa hoksannut ottaa esiin Minnin ulkoilun aikana..) No mutta, ehtiihän tuon. 
Tässä vähän esimakua, kynnet leikkailtiin kevättuulessa:

(Nurmikko alkaa vihertää!!)

2 kommenttia:

  1. Kylläpä on tyytyväisen näköinen valjaiden käyttäjä :D

    VastaaPoista
  2. Näyttivät tykkäävän noista uusista enemmän kuin entisistä, täysin eri malliset. Joten voi olla jonkin sortin tyytyväisyyttä havaittavissa :)

    VastaaPoista