maanantai 22. huhtikuuta 2013

Reissua pukkaa

Noniin, sattuipa kiva sää vapaapäiväksi. Puoleenpäivään mennessä olin saanut jollain ihmeen innolla imuroitua, luututtua lattiat sekä pestyä huussin. Kaiken tuon jälkeen tosiaan päästiin kisujen kanssa nauttimaan auringonpaisteesta, joskin käytännön syistä toisen oli odotettava (ja volistava) sisällä sillä aikaa kun toinen valjasteli. 
Vivin huuto kuului varmasti oven läpi naapurin pihalla touhuavan muorin korviin, ja kuulosti aivan vauvan rääkymiseltä. Taisi mielessään ajatella, että tuolla vain kissaa ulkoilutetaan ja vauva huutaa sisällä...
Minni tepasteli rohkeasti lähellä tienvartta, kunnes ihmislapsia ilmaantui turhan lähelle - ei ollenkaan kiva, siihen loppui sekin lysti. Vivi oli tällä kertaa selvästi arempi (koska valjaat), mutta kylläpä sekin sitten hipsi harmaalla nurmikolla ja seuraili kärpäsiä. 

Tässä kovasti odotellaan uusia valjaita, Vänttiset tilasin mittatilaustyönä, saa nähdä milloin tulevat. Ja ovatko sopivat. No, siihen saakka yritetään pärjäillä noilla pentuvaljailla.


Tähän väliin yksi vitutuksen aihe, nimittäin CDON.com. Kuukauden odottelun jälkeen kolmesta tilaamastani levystä yksi tuli, sitten vain loppuja odottelemaan.  No, nyt oli tullut sähköpostiin viesti, että 
"Ikävä kyllä, yksi tai useampi tuote tilaukseltanne on loppuunmyyty tavarantoimittajaltamme. Tästä syystä olemme poistaneet ne myös tilaukseltanne."
Ööö, kiitos vain? Suuri valikoima ei olekaan niin suuri, itse asiassa. Laittoivat tuosta hyvästä viiden euron alennuskoodin. Epäilen, että noinkohan tulee käytettyä, tuskin. 
Että se siitä sitten, täytyy tulevaisuudessa tosissaan yrittää löytää levyt jostain muualta.


Shoppailin junaliput ensi lauantaiksi ja vappupäiväksi. Meno- ja paluulippu isän luo Virroille ja takaisin. Viiden päivän vapaa kuulostaa ihan pieneltä lomalta.. ^^
Tällä kertaa tosiaan matkaan ilman Timppaa, mutta eiköhän tuo mirnukoiden kanssa pärjäile kotosallakin. Ja toisaalta on ihan kiva mennä välillä yksin ja matkustaa junalla. Toivotaan lämmintä säätä ja mukavaa reissua. Mutta vielä sitä ennen neljä työpäivää, jaksaa jaksaa!
Ja tuosta reissusta pari(?) viikkoa eteenpäin niin mulla onkin se viikon loma, jolloin tarkoitus lähteä äippää moikkaamaan. Aijai tätä kiirettä.

p.s Huh, tuolla sohvannurkassa näyttää olevan meneillään jonkin sortin kissatappelu. Go girls! 

2 kommenttia:

 1. Meki ollaan mietitty, että luuleekohan nuo alakerran naapurit (ja käytäväihmiset), että täällä vauvaa vaan huudatetaan, ku kissa on välillä niin äänekäs ja huomionkipeä. Toivottavasti ei hirveenä huutele sillon ku ollaan poissa kotoa :D

  Onneksi kohta päästään muuttaan omakotitaloon, niin ei tarvi naapureista ressata!

  On aivan ihania nuo sinun kisulit. Frank lähettää terveisiä :)

  VastaaPoista
 2. Kerrostalossa varmasti kuuluu, tai ainakin vanhoissa sellaisissa :P
  Omakotitalo olis kyllä maukujen kannalta jees.
  Frankille takas terkut simskutytöiltä! :)

  VastaaPoista