lauantai 30. maaliskuuta 2013

Simskut terassilla

Videopostaus, jee jee. 
Eilen tosiaan kannustin mirnuja astumaan terassille ulkoilmaan, ja tulos oli seuraavanlainen. 

Minni ei hirveästi innostunut; patio oli vielä osittain märkä, ja katolta putoavat reippaan kokoiset vesipisarat saattoivat ajoittain räiskyä ja saastuttaa silkkiturkin totaalisesti.. Välillä hienohelma kuitenkin palasi taas käymään ulkona, mutta kylläpä se pääsääntöisesti pysytteli oven toisella puolen. 

Vivi sen sijaan innostui älyttömästi; se haisteli ja kuulosteli pitkään, tepasteli ympäriinsä pienellä terassilla. Myöhemmin iltapäivällä availin ovea pariinkin kertaan, ja heti se oli uteliaana menossa. Nyt se otti jo rennommin, asettui auringonvaloon istumaan ja silmiään siristellen kuunteli linnunlaulua (taisipa hetken jopa kyttäillä niitä siivekkäitä..) Kinokseenkin piti jossain vaiheessa hypätä, mene ja tiedä mikä älynväläys se sitten oli.
Ainakin varmistui se, mitä edellisessä postauksessa epäilinkin. Kesällä saa todellakin katsoa, ettei ovenraosta salaa vilahda joku suklaatabby..

Mutta nyt niitä videoita, olkaa hyvät:

ps. Anteeksi tuo kaikki talvikrääsä, mitä terassilla vielä lojuu...4 kommenttia:

  1. Ihanat videot ja mirmukat! :) Ainakin jos Vivi äitiinsä tulee, niin varmasti lähtee siivekkäiden perään aika hätäseen! Meillä kukaan ei vielä innostunut ulkoilusta, lämpimämpää keliä odotellessa.

    VastaaPoista
  2. Alkoi vähän naurattaa nuo videot, kun ensimmäisenä tuli mieleen otsikko "Oman elämänsä James Bondit!" Kauhean jännää näytti tuo lumi ja kylmä olevan. :D

    VastaaPoista
  3. Jep, ja vaikka vähän jotain pelottavaakin olis niin silti pitää vaan mennä, uteliaisuus vie voiton :)

    VastaaPoista