maanantai 4. maaliskuuta 2013

Hengähdystauko

Harvoin vapaille pääseminen tuntuu näin ihanalta.
Käväsin jo unessa ennen kuin ehdittiin tehdä kauppareissu, nyt laitellaan jotain ruokaa ja keittelen samalla mirnuille seitä. Mieluisa iltapala siis tiedossa. Kohta Emmerdalea.

 Tuntuu, että oon ihan poikki. 

Jotenkin se kai vaikuttaa, kun on ollut aamuvuorossa sekä lauantaina että sunnuntaina (jolloin vedetään hommat läpi vain kahden hoitsun voimin), viikonloppua edeltäneet iltavuorot sekä vielä tämän päiväinen aamuvuoro päälle. Sanotaan aina, että kyllä nuori jaksaa, mutta enpä itse allekirjoita tuota. Ei aina voi jaksaa.
Varsinkin, kun viime aikoina on ollut fiilis, etten ole henkisesti ollut aivan niin vahvoilla kuin mitä olen antanut muiden ihmisten ymmärtää. Sellainenkin käy jossain vaiheessa raskaaksi.

Mutta just nyt on hyvä olo, ajatus kahdesta vapaapäivästä kohottaa kieltämättä mielialaa siitäkin huolimatta, että huomenna täytyy nousta aikaisin. Lähdetään nimittäin käymään siellä Kuopiossa Matkus -kauppakeskuksessa. Aikaisin siksi, ettei siellä koko päivää menisi.

Tein hankintoja ja pistin taas CDON.comiin tilauksen. Tällä kertaa tosiaan (vihdoin ja viimein) Amethystiumin Evermind, josta oli puhetta jo aiemmin. Lisäksi Trancemaster 7001 ja Trancemaster 7006. 
Näitä odotellessa.

.

1 kommentti: