maanantai 18. helmikuuta 2013

Safarin eläimet hampaanpesulla

Tajuton väsymys iski, ja olen niiiin onnellinen juuri alkaneista kahdesta vapaapäivästä, etten tiedä miten päin olisin. Pikku päikkärit taidan heti ensihätään ottaa, ennen kuin Emmerdale alkaa. Toinen puolisko sai lentsun kuumeineen nautittavaksi, joten tuskin on huomenna tiedossa mitään Kuopion reissua. Ei harmita ei, jotenkin sitä vain haluaa nämä vähätkin vapaapäivät viettää mukavasti kotosalla. 

Nelly.comin palautukset menee nyt niin, että he lähettävät mulle palautuslomakkeet, kun ei mun onnista niitä mistään tulostella. Eli.. luultavasti huomenna tulevat, ja saan potkaista nuo ryysyt matkaan. Se mulle jäävä takki tulee sitten varmaan huomenna taikka ylihuomenna. Hmm, mitäs seuraavaksi olisi hankintalistalla? Se Amethystiumin Evermind CDON.comilta vissiin. Nojoo, eipä sillä kiirusta ole, kunhan tässä joskus.

Mirnukoillekaan ei (näillä näkymin) tarvitse kesäksi hankkia uusia valjaita, ellei sitten muuten vain tule sellainen fiilis että pakko saada jotku stylet. Nimittäin tuossa muutama päivä sitten testailin viime kesän pentuvaljaita, ja suunnilleen löysimmälle kun ne säädin, mahtuivat vielä oikein hyvin. Ellei eläinlääkäri olisi maininnut, ettei Minnille enää tarvitse tulla enempää painoa, olisin epäillyt noita liian pienikokoisiksi karvapalleroiksi.
     
Mrnuista puheen ollen, tällaiset harjat ostin. Opetteluvaiheessa vielä ollaan; kumpaakaan ei touhu suuremmin innosta (lue: yrittävät vaivihkaa vääntäytyä pois paikalta), lisäksi Minniä näyttää enemmän kiinnostavan harjan pureskelu. Mutta kyllä tää tästä, ehkä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti