lauantai 2. helmikuuta 2013

Mokkasiinikesä, täältä tullaan!

Tämähän oli nopeaa toimintaa. Tasan viikko sitten lauantaina 23.1. tein Minnetonka -tilaukseni, ja eilen perjantaina hain paketin postista. Eli siis viidentenä arkipäivänä toimitus oli perillä, aplodit! Edellisestä tilauksesta on jo sen verran aikaa, etten yhtään muistanut, kuinka pikaisesti paketti Englannista saapuukaan. Positiivinen yllätys toimituksen nopeuden suhteen lienee paikallaan sen CDON.comin loputtoman venailun jälkeen..
No, whatever, tässä ne siis ovat ^^ 

Minnetonka Moccasin

Nuo kengät ovat kuin yö ja päivä, eivätkä vain väriensä puolesta. Mustat ovat TODELLA pehmeää nahkaa, enkä koskaan ole saanut jalkaani noin mukavan tuntuisia ja istuvia kenkiä. Enkä nyt liioittele yhtään, oikeasti. 

Valkoiset taas ovat jäykempää nahkaa, ja oikean jalan kenkä tuntui jopa hiertävän takaosasta. Pettyneenä selailin jo palautusohjeita - kyllä tuon hintaisten kenkien täytyy olla miellyttävät, mutta kun aloin vähän käsin venytellä tossua huomasin, ettei tilanne aivan niin epätoivoinen ollutkaan. Kuten nahka usein, myös tämä on jonkin verran muokattavissa. Talsin illalla mokkasiinit jalassani välillä toista venytellen, ja lopulta kenkä alkoi tuntua hyvältä. Jee jee ^^
Joten oikein ihanat kaksi kenkäparia, meille tulee taatusti oikein mukava kesä!

Kaikki asia ei mahdu samaan merkintään, joten palailen illemmalla taas raapustamaan ja jakamaan muutaman kuvajaisen..

.

5 kommenttia:

 1. Edelleen just noi valkoset on kyl sikamakeet! :P

  VastaaPoista
 2. En ymmärrä, miksei Minnetonkalla ole miehille valkoisia kenkiä, vaikka kyllä varmasti menis kaupaksi O.o
  Mustaa ja ruskeaa kyllä löytyy montaa mallia.

  VastaaPoista
 3. MIstä tilasit noi? Suomessa hinta on aika korkealla ja ulkomailta tilatessa lähetyskulut nostavat kenkien hinnan melkeen yhtä korkealle.
  Ja mikä koko sulla on noin normaalisti?
  Mietin kun itsellä on 39 niin onkohan toi 7 nyt liian pieni vai liian iso :/

  etukäteen suuuur kiitos vastauksistasi!!:)

  VastaaPoista
 4. Minnetonka Moccasinin brittiläisestä verkkokaupasta olen tilannut kaikki (kaikkiaan kolme tilausta tehnyt). Mutta arvaas mitä, järkytyin nyt kun lähdin sulle linkkiä hakemaan.. Tuon verkkokaupan osoitteessa avautuu vain tämä: http://www.minnetonka.co.uk/index.php

  Eli tuo on lopetettu?? Mitä helvettiä.. Nyt täytyy ihan itsekin miettiä, mistä tilaisi joskus seuraavat Minnetonkat..

  Mutta tuosta kokoasiasta. Mulla on jalka 38, ja oon tilannu Minnetonkat kokona 7. Eli 39:lle saa hyvinkin olla seuraava koko, varsinkin ku monet mallit ovat aika nafteja.

  Mutta joo, lähetyskulut tosiaan nostavat hintaa ulkomailta tilatessa, mutta itse olen ihan jo pelkästään laajemman valikoimankin perusteella tilannut sieltä Minnetonkan verkkokaupasta (jota ei enää vissiin olekaan olemassa). Mutta jos pitäisi nyt jostain verkkokaupasta alkaa etsiä, niin kattelisin varmaan edelleenkin brittiläisistä, taikka saksalaisista. Toimituskulutkin vaihtelee kaupan mukaan, eli kannattee vaan vertailla. En siis sano, etteikö Suomestakin saattaisi samaan hintaan saada, kun laskee postikuluja mukaan :)

  Mutta voi viddu tuo sivusto nyt, pitänee seuraavaksi koittaa haeskella informaatiota että miksi se on lopetettu..

  VastaaPoista
 5. EDIT: Täällä on nyt jonkinlainen ale ja hinnat sellaiset ettei varmaan halvemmalla saa. Valikoima suppea, mutta jos ne omat siitä löytyy niin eihän se mitään :)

  http://www.footway.fi/kengat?kb=1&gclid=CMa_s9mW3bgCFdR8cAodaXoAZw#!/minnetonka

  VastaaPoista