lauantai 9. helmikuuta 2013

Lekurilla

Yövuorojen aikaan ei todella ole muuta elämää, huomaan sen taas kerran. Valvotin itseäni eilisen iltavuoron jälkeen ja kävin lopulta nukkumaan vasta kahden aikaan yöllä. Ajattelin, että kokeillaanpa nyt tällaista taktiikkaa vaihteeksi, jos siitä vaikka olisi seuraavana yönä jotain apua. Saas nähdä, kuinka väsyttää.

Toissapäivänä käytimme Minnin rokotuksella, kun tyttö tuossa jokin aika sitten täytti vuoden. Katsoi lääkäri samalla korvat sekä purukaluston, ja kuulemma kannattaisi alkaa harjailla kisun hampaita. Jaa jaa, no Minnillä se varmaan suht helposti onnistuukin, mutta entäs Vivin kohdalla? Jo pelkästään kynsien leikkuu on ajoittain sellaista "odota nyt, vielä pari kynttä!", kun mirnu yrittää vaivihkaa karata sylistä. Minni taas on antanut leikellä ihan pienestä pitäen. No, ehkä ne hampaat saa Viviltä harjailtua kahden voimin suurin piirtein niin, että toinen pitää ja toinen tunkee harjaa suuhun. Huhhuh, saas nähdä. Täytyy jotkin pienet vauvojen hammasharjat katella kunhan seuraava kauppareissu on ajankohtainen. 

Minnistä puheen ollen..
Vähän jos pitkästä aikaa Pink Floydia.
Set the Controls for the Heart of the Sun


4 kommenttia:

 1. En tiedä onks sellasesta ihmisten hammasharjasta hyötyä, ja varsinkin ne lasten harjat taitaa olla vielä normaalia pehmeempiä. Kissojen harjat kun on tosi kovia... siis jos nyt oikein ymmärsin.

  Mut joo, helppoo ei ollu kyllä tuo harjaus kun aikanaan yritti oman kissan suushygieniaa hoitaa :)

  http://www.mustijamirri.fi/tuote/virbac-hammasharja--tahna-kissoille-43-g/002234/

  VastaaPoista
 2. No se meinas se lääkäri, että ihan sellanen pieni lasten hammasharja käy hyvin, tai sitten voi ostaa sellaisen sormiharjan. Eli kai se sitten ajaa asian(?), pitää vielä palstoilta lueskella että miten muissa kissatalouksissa on asian laita :)

  VastaaPoista
 3. ^Joo-o, paljon näyttävät käyttävän lasten hammasharjoja.

  VastaaPoista