lauantai 26. tammikuuta 2013

Rakkaudesta mokkasiineihin

Ensimmäiset hankin... pari vuotta sitten. Rakastuin. Sitten haalin itselleni toiset, ja kolmannet. Kaikki tilasin Minnetonka Moccasin -verkkokaupasta Lontoosta. Hyvä asiakaspalvelu, luotettava ja varma toimitus. Lisäksi Minnetonka -merkin laatu on vastannut odotuksiani, joten en voi kuin todeta olevani tyytyväinen asiakas ja kuluttaja.

Mokkasiinit löytävät jalkaani ympäri vuoden, toki näin talvella korkeampi varsi toimii paremmin lumihangen sattuessa tielle. Muutama päivä sitten haaveilin kesästä ja laitoin tilaukseen kahdet..millä nimellä tuota kenkämallia kutsutaankaan? Balleriinat? Kävelykengät? Eii.. (en ihan oikeasti tiedä) Whatever, valmiiksi kesää varten. On tehnyt mieli tilata jo pitkän aikaa, mutta homma on tyssännyt lähinnä valinnan vaikeuteen. Jonkin sortin valinnan vaikeus kai tälläkin kertaa iski, kun täytyi kaksi paria tilata. Tällaisia jalkineita siis odottelen postimiehen kotiovelleni kiikuttavan:

Thunderbird 11 Moccasin
ja
Women's Deerskin Soft

Lisäksi himoitsin lähes kymmentä muuta, mutta tyydyin näihin. Seuraavalla kerralla sitten taas jotain muuta. 
Yllätyin värivalinnoistani, toisaalta taas en - onhan mulla jo kaapissa värikkäämp mokkasiineja odottamassa lämmintä vuodenaikaa. Ei Minnetonkaa, vaan Vagabondia. Kovassa käytössä nekin. 

Ne ekat.

4 kommenttia:

 1. Noi muuten on kaikki niin makeita, oon ennenki nähny, mut etenkin noi valkoset. Siis wau! Vähän niinku purjehduskengät.

  VastaaPoista
 2. JOo oon ihan hurahtanut tuohon Minnetonkaan, saas nähdä kuinka monta vuotta tätä kestää :P

  VastaaPoista
 3. Noi talvikengät, ih! en oo ikinä nähny söpömpiä! mäkin haluuun! :D siis noi minnetonka mokkasiinit on laadukkaita? kun oon itsekin sllasista haaveillut...

  VastaaPoista
 4. Korjaan ihan ensiksi, että eivät ole talvikengät, mutta oon kyllä itse pärjäillyt niillä talvellakin :) Silloin, jos on vähän enemmän pakkasta ja kauemmin ulkosalla, alkaa varpaita vähän palella. Mutta muuten kelpaavat erinomaisesti talveen, mm. pohja sellainen, että pitää vähän liukkaammallakin (mun mielipide). Mutta tosiaan jos on enempikin ulkoileva ihminen, kannattee olla erikseen talvikengät.

  Ja laatuakin uskallan kehuskella, juurikin nuo kuvan kengät on mulla nyt vissiin kolmatta(?) talvea (ja kevättä, kesää, syksyä), eivätkä ole mistään kohti hajalla eikä mokkanahka ole mennyt karmean näköiseksi. Tosin en vesikelillä ole pitänytkään.

  Mää kyllä suosittelen lämpimästi, rahoilles saat vastiketta kun tollaset hankit :) Ainiin ja jalassa tuntuu pirun hyvältä. Ja ja ja.. ;)

  VastaaPoista