tiistai 22. tammikuuta 2013

Musiikkivuodatusta

Vihdoin saapui ensimmäinen. Kaksi muuta odottavat ja tulevat jos joskus tulevat.. CDON.com lähetti sähköpostiin oikein alennuskupongin seuraavaa tilausta ajatellen, mutta näyttää siltä, ettei tämä ensimmäinenkään toimitus kerkeä ostajalleen ennnen kuin kupongin käyttöaika umpeutuu. Ehkä se onkin tarkoitus?

Noh, oikein yllätyin eilen, kun avokki tuli postia hakemasta ja käsissään oli pikku paketti CDON:lta. Ensimmäinen levy kolmesta saapui vihdoin, woah. Pari viikkoa tuota odottelinkin. Above and Beyond - Anjunabeats Vol 6 oli kuuntelussa aivan hetki sitten, aijai. Tykkäilen. Tarkastin juuri, onko tilauksen tila muttunut mihinkään, ja näyttäisi siltä, että nyt on toisellekin levylle tapahtunut jotain, eli homma etenee ja saan sen...varmaan kahden viikon päästä?? No en tiedä, mutta enpä yllättyisi. Kolmas eli se, josta olin alusta saakka kaikkein eniten innoissani, Trancemaster 7000, viipyy ja viipyy edelleen jossain hevonkuusessa, eikä varmasti saavu perille kuukaudenkaan sisällä. Paistaako tämän tekstin läpi lievä katkeruus ja vitutus? Hyvä, koska mua nimittäin vituttaa.

Harmi vain, että mun on pakko tilailla tuolta puljusta vielä ainakin pariin otteeseen, nimittäin Amethystiumin levyt on ihan pakko saada. Tai no, ei sieltä varmaan tarvitsisi tilata kuin yksi tai kaksi albumia, jotain nimittäin näyttäisi Levykauppa Äxästäkin löytyvän.

Mutta mutta, haaveilemaan jään. Ja jos nyt siirrtyään trancesta ambientiin, niin Amethystiumin albumeista mulla ei vielä ole aitona hyllyssä kuin Aphelion, joten keräiltävää on. Evermind on ehdottomasti seuraavana listalla. Siis, kuunnelkaa nyt. Eihän tämän kauniimpaa musiikkia voi olla. Amethystiumista tulee mieleen mystiset, kauniit fantasiamaailman metsät puhtaine puroineen ja pikku eläimineen, raikas kesäinen sade ja lämmin tuulenvire. Tässäpä muutama näyte:


Fable, ehkä mun tämänhetkinen suosikki, juurikin Evermind -albumilta.
Ja eiköhän palailla taas myöhemmin asiaan, kyllä tämä vuodatus jonkin verran helpotti mun ahdinkoa, kiitos.

.

2 kommenttia:

  1. Tosi oudolta kuulostaa toi CDON.comin toiminta sun osalta, ja varsinkin toimituksen jakaminen. Ei mulla ole sellaista ongelmaa ollut, vaikka myönnetään että audiolevyt tuleekin yleensä Amazonista tai Playsta tosi paljon nopeempaa. Jälkimmäisenkin taso on tosin huonontunut, ja joskus on tullut jopa väärää tavaraa. Sinne ei edes ole mitään yhteystietoja miten reklamoida! Siispä Levykauppa Äx kyllä on hyvä, etenkin jos voi noutaa tilaamansa tuotteen kotikaupunkinsa liikkeestä...

    VastaaPoista
  2. Kai ne joutuu tilailemaan niitä levyjä ympäri maailmaa, mene ja tiedä.. Mutta olisi kai kohtuullista ilmoittaa niissä levyn tiedoissa, onko kyseistä tuotetta varastossa. Mutta ei, lukee vain "toimitusaika 2-5 arkipäivää" niinkuin muidenkin levyjen kohdalla. Noo, ehkä olen vain liian vaativa? LevykauppaÄx on kyllä luotettava, ja toimitus nopea vaikkei pääsisikään noutamaan liikkeestä. Ainakin omien kokemuksien mukaan :)

    Mutta joo, odotus palkitaan vai miten se meni..

    VastaaPoista