lauantai 12. tammikuuta 2013

Mirnukoiden Hellät Hetket feat. The Lord of the Rings

Täällä valmistuu kaalilaatikko ja stereoista soi pitkästä aikaa Helloween. Ja joo, tilaamani levyt eivät sitten ehtineet viikonlopuksi perille. Muutenkin ihmeellistä tuo CDON.comin homma, kun ei sinne kirjauduttua näe sen kummemmin viimeisimmän tilauksen tilaa, lukee vain "ei lähetetty". Tarkoitan nyt sellaista vähän tarkempaa systeemiä (kuten nykyisin on melkein missä vain verkkokaupassa), että näkisi sen tilauksen tilan. Tietäisi, onko sitä ylipäätään vielä edes käsitelty, onko paketti valmiina lähtöön jne. Mutta ei mitään. Vain "Ei lähetetty" ja "lähetetty". Aha. 

Mutta tulevatpahan ensi viikolla, ehkä. Tässä viikonloppuvapaata mukavasti vietellään, tuli nukuttua niin pitkään, etten edes kehtaa sanoa. Piipahdettiin lauantain kunniaksi kaupoilla, ja ostin juomapullon. Ei, en ole alkanut kuntoilla, en vain viitsi juoda öisin Minnin ja Vivin kanssa samasta mukista vettä. Etenkin, kun tytöt tuppaavat uittaa siinä myös tassujaan, joilla ovat tepastelleet hiakkalaatikolla. Ymmärrätte varmaan?

Latasin videon (kaksikin) noista mirnukoista. Tässä Minnin ja Vivin hellä hetki taltioituna. Sisältää nuoleskelua, halailua, kaulasta puremista sekä taustaäänenä Taru Sormusten Herrasta -leffaa. Woah..Vielä jos Helloweenia tähän loppuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti