tiistai 15. tammikuuta 2013

Amputaatio

Pikapäivitys vielä ennen töihin lähtöä. Vivi on toipunut sterilisaatiosta hienosti, haava näyttää hyvältä (mikäli sitä enää haavaksi voi sanoa?) ja katti itse on ollut pirteä kuin peipponen jo leikkauspäivän illasta lähtien. Että nytpä on molemmat mirnukat käsitelty, tosin seuraava eläinlääkärikäynti tuleekin taas pian tämän kuun lopulla, kun Minni täytyy käydä rokottamassa. Niin, meidän pikku Minsku täyttää 20. päivä vuoden ^^

Ja työkuulumisia: eilen sain opiskelijan ohjattavakseni (apua!). Tuntuu vain hassulta olla jonkun ohjaaja, kun ei itsekään ole tuohon vanhustyöhön suuntautunut - ollut vain niissä hommissa.. no en vielä vuottakaan. Mutta mikäs siinä, jos ei sillä kerran ole väliä?

Ainiin, edellisen postauksen Herra Hiiri sai kohtalokseen amputaation. Leikkelin siltä kaikki raajat pois, kun niistä pumpulit tursottivat ulos ja.. no, niistä kuvista näitte kyllä, missä kunnossa lelu oli. Nyt ei tursota mikään (ainakaan vähään aikaan), joten sitä voisi kutsua jopa ihan tuvalliseksi leluksi. Eipähän tarvitse Minnin enää oksennella hiiren jalkoja.. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti