maanantai 31. joulukuuta 2012

Uutta vuotta juhlittu jo, vähän ennakkoon

Viikonloppu on selkeästi liian lyhyt aika käydä noinkin kaukana kyläilemässä. Perjantaina olimme puoli kymmenen maissa illalla suorittaneet vähän reilun neljän tunnin ajomatkan Virroille isäni perheen luo, mirnukat mukana tottakai. No, eipä siinä sitten oikein ehtinyt olla kuin sen lauantain, kun sunnuntaina lähdettiin taas tien päälle neljän aikoihin iltapäivällä.

Vaikka toki, ihanaa oli silti läheisten ihmisten kanssa pitkästä aikaa. Pikkuveli ajeli paikan päälle tyttöystävänsä kanssa lauantaina, ja ehdittiinpä Timpan ja äitipuoleni kanssa käydä harjoittamassa shoppailua Keskisen Veljesten Kyläkaupassa. Miekkonen löysi lasketteluhousut, minä neuleen (ylläripylläri). Plus lisäksi kasa käyttötavaraa, kuten dödöä ja naamarasvaa. Illalla kallisteltiin vähän kuppia, saunottiin, lilluttiin kylpytynnyrissä ja laulettiin Leevi & The Leavings -karaokea. Tutustuimme myös tän veljeni tyttökaverin kanssa vähän paremmin - tunti paljussa vierähti hyvinkin nopeasti, kun juttua vain riitti ja riitti.

Uusi neule, Vivi ja mää.


Ainiin ja villalankaa ostin myös. Niin itselle kuin.. muillekin. Nimittäin äitipuolelta sain sukkatilauksen - hälle ja isukille pitäisi saada pässinpökkimät. Aikatauluna "sitten ku kerkeet", mutta sukathan tulevat nopeasti valmiiksi kun vain alkaa tehdä, eli seuraavalla Virtain reissulla saan viedä tuliaisia ^^

Omaan projektiin, eli siihen torkkupeittoon päätin hankkia yhden lisävärin, turkoosin. Eivät nuo langat muuten riitä. Varsinkin, kun sitä pinkkiä seiskaveikkaa ei enää mistään saa, tyypillistä! Niin ostinpa nyt kaksi kerää tätä uutta väriä, ettei varmasti lopu kesken.


Näistä sukkaa, sukkaa, sukkaa..Vältteleekö Minni kameraa, kun ei sitä enää kuvissa näe? Vivi taas näyttäisi tunkevan joka helevetin paikkaan, oikea linssilude.

Mulla vapaapäivät vielä jatkuu, tämä ja huominen. Toisin sanoen keskiviikkona iltavuoroon, mutta.. sehän on vasta ensi vuonna.


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti