torstai 22. marraskuuta 2012

Tämä aamu kuvin

Mulla oli kello soimassa yhdeksältä. Ihan vain siitä syystä, etten nukkuisi puolille päivin kuten eilen, tai ylipäätään joka päivä näillä vapaillani. Toisin sanoen yövuororytmi on aavistuksen jäänyt päälle, ja sehän ei käy päinsä huomista työpäivää ajatellen (tosin vasta iltavuoroon meno). Lisäksi mun piti soittaa pomolle verokortin tiimoilta, sekin oli hyvä tehdä aamusta. 

Koska vapaapäiväni hupenevat ja 4/4 starttasi käyntiin heti herättyäni, päätin aloitella aamun rennosti ja mukavasti kuin ennenvanhaa yksin asuessani. Timppa on töissä niin kuin joka arkipäivä - minulla on omaa aikaa touhuta ja värkätä pieniä juttujani ilman, että toinen on vieressä kyttäämässä tai  että tarvitsee selitellä, mitä teen. 

Noh, toissapäivänä kaupungilla käydessäni kipaisin myös Suomalaisessa kirjakaupassa tyhjentämässä viimein lahjakorttini euroista. Ostin paksun muistikirjasen, josta olisi tarkoitus tehdä jonkin näköinen leikekirja. Inspiraatiokuvia laidasta laitaan, muutamat lyriikat väliin tai minne mahtuu. Hulluna päiväkirjaihmisenä (joka vuosien ajan kuvitti päiväkirjojansa lehdistä leikatuilla kuvilla) olen innoissani tästä jutusta, mutta tiedän myös, mikä ongelma leikekirjan kanssa jossain vaiheessa tulee, kunhan se alkaa hiljalleen täyttyä. Se paisuu. Siis ihan kirjaimellisesti. Helvetisti suht ohuita sivuja tiiviinä kirjana (eikä edes kierremallina), niin pian se tursottaa eikä "pysy kiinni". You know what I mean? Joka tapauksessa ryhdyn hommaan, tursottakoon vain.

Tämä aamu siis kuvin. Tuo leikekirjaprojekti, jäljellä olevat Annas -piparit, kuppi teetä sekä musiikkina Goldfrapp. Ah.Etsi kuvasta kissa..

Vielä kyseisen levyn aloitusraita Teille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti