torstai 1. marraskuuta 2012

Talon kaksi isoa

Viikon mittainen tauko blogeilussa, huijui. Syytän Tyrtsin reissua ja iltavuoroja (tietenkään en itse ole ollut laiska). Voin kertoa, että kyseinen matka sujui oikein hienosti, mitä nyt päivät loppuivat kesken ja sunnuntaina täytyi jo hypätä paluujunaan.

Perjantaille äippä oli vierailuni kunniaksi ottanut vapaapäivän, ja niinpä kävimme Oulussa kiertelemässä. Ensinnäkin noudin Colore -myymälästä aiemmin tilaamani astiat (muki ja kulho). Lisäksi piipahdimme parissa vaatekaupassa, tosin enemmänkin sitten Kempeleessä Zeppelinin katon alla. Äitee kävi kampaajalla, ja itse ehdin sillä aikaa metsästää tuloksetta uusia kenkiä ja tehdä pienimuotoisia alusvaateostoksia sekä hankkia isänpäivälahjan. Ohjelma jatkui vielä iltapäivällä "kotiin" päästyämme, kun hyvä yläasteaikainen ystäväni tuli käymään kylässä. Illalla olikin lupa rentoutua; saunottiin sekä kallisteltiin kuppia hyvässä hengessä äidin ja isäpuolen kanssa ristiseiskaa pelaten. Lauantai kului källäillessä, ei tehty mitään speciaalia, kunhan vain vietettiin kotosalla aikaa yhdessä. Siinäpä se viikonloppu kului. Ikävä jäi.


T ja mirnukat olivat pärjäilleet hyvin keskenään, onneksi en minäkään sentään aivan kissatta joutunut muutamaa päivää viettämään - talon kaksi isoa maatiaiskollia sopivat oikein hyvin simskujen korvikkeeksi.

SULO.

JALO. 

Ja voi jessus, kuinka pieniltä Minni ja Vivi tuntuivat, kun otin ne syliini sunnuntai-iltana kotiin palattuani!

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti