tiistai 6. marraskuuta 2012

Lentsussah

Räkä räkä räkä. Pitipä saada lentsu. Kaikki alkoi eilen illalla; kurkkukipu, heikohko olo, järjetön nuha. Aamulla lääkettä naamaan ja töihin, ja kyllähän tuo päivä ihan ok sujuikin, ei siinä mitään (ainoastaan viimeiset kaksi tuntia koulutuksen tiimoilla tuntui vaikealta). Heti kolmen jälkeen harpoin loskapaskassa kampaamoon saadakseni uuden tukan. Pisimpiä en antanut leikata muutamaa pakollista senttiä enempää, eikä tuo tosin ehdotellutkaan. Muuten tuosta päältä lyheni taas aika radikaalisti, otsis myös on nyt entistä lyhkäisempi. Lopputulos: tykkäilen. Ehkä innostun huomenna (vapaapäivä!!) ottamaan pari fotoa tästä päästäni, who knows.

Tosiaan, yksi vapaa, sitten ilta ja aamu, sitten VIIKONLOPPUVAPAA maanantaihin saakka. Killiin iskän luo olisi tarkoitus lähteä isänpäivää viettämään, tällä kertaa matkaa tehdään koko porukalla eli mukaani lähtee niin miekkonen kuin mirnukatkin. Odotan <3

Mirnukoista puheen ollen, tuossa yksi päivä oli taas jännää kun vieras, musta kissa tassutteli keittiön ikkunamme alta. Minniltä tämä elämys jäi kokematta, mutta Vivi seurasi vaeltajaa silmä tarkkana ja isot korvat levällään. No, siitä en kuvaa saanut, mutta näissä nyt muuten vain hengaillaan pöydällä varjoviikunan katveessa hetki jälkeen edellä mainitun tapahtuman.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti