torstai 29. marraskuuta 2012

Jännän äärellä - ikkunalla

Edelliseen merkintään palaten; Minni on ihan kunnossa. Ei se enää iltapäivällä/illalla ravannut hiekkiksellä, ja eilen aamulla töistä tultuani tutkin laatikon ja totesin pissapaakut normaalin kokoisiksi. Ei ole Minni oireillut sen jälkeen, mikä lie ohimenevä juttu ollut? Saattoihan sillä tietenkin olla ummetusta ja sen takia tiristellyt samalla pissaa, en tiedä. Terveeltä vaikutti tyttö ja vaikuttaa edelleen, ei siis lähdetty viemään lääkäriin.

Tänä aamuna mun yövuorot päättyivät tältä erää, ja nyt on kolmen päivän vapaat tiedossa. Lauantaina pitäisi käydä jokunen tunti viettämässä aikaa työkavereiden kanssa pikkujoulujen merkeissä. En ajatellut jatkoille lähteä, sen verran osallistun että syömässä käyn. Tuntuu, että niin harvoin ollaan Timpan kanssa yhdessä viikonloppuvapaalla (ilman että sillä on lapset käymässä tai ollaan reissun päällä), joten ihan kiva viettää yhteistä aikaa kotosalla rentoillen.

Etsi kuvasta kissa part IIOstettiin pikkulinnulle talipalloja sillä taka-ajatuksella, että kissat sais seurailla ikkunasta. No, lähinnä se on Vivi joka niitä katselee. Minniä ei silleen hirveästi kiinnosta, tai sitten se ei ole hoksannut vielä.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti