sunnuntai 25. marraskuuta 2012

"Hei me tultiin kattoon ku nää meikkaat!"

Uusi kamera saapui jo torstaina, eli olipas Scandinavian Photolla nopea toimitus Ruotsista, kiitos! Ja ei muuta kuin testailemaan. Merkittävin käytännön juttu mun mielestä on se, että tällä saa kuvia hämärässäkin. Siis, vanhalla ei puhettakaan, varsinkin jos kohde yhtään oli liikkuvampaa sorttia tai oma käsi vähääkään tärräsi. Kosketusnäytön käytön omaksuin saman tien, sepä onkin itse asiassa aika kätevä. Valikkoa ei tarvinnut hirveästi opetella - on nimittäin aika pitkälti samantyyppinen kuin vanhassa Ixuksessa. Paljon uusia kivoja juttuja, jee jee ja silleen, tällä vehkeellä luultavasti pärjäilee taas hyvän aikaa. Olen siis tyytyväinen.

Tänä aamuna kello soi taas varttia yli viisi. Kuten aina, mirnukat kaivautuivat kanssani samaa tahtia sängystä ylös ja liittyivät seuraani. Siinä peilin edessä hääriessäni Minni huomasi pesukoneen päällä lakanakasan; "Woah, tuohon voi käydä maate!". Eipä varmaan minuuttiakaan kulunut, kun Vivi kiipesi viereen. Siinä ne sitten nököttivät ja seurasivat silmä tarkkana meikäläisen muuttumisleikkiä. Ja cämeraa.2 kommenttia:

  1. Kaunis kuva, taspainoinen ja ihana tunnelma: vaalenapunaiset korvat tulee ihanasti esiin tekstiilin sävyn kanssa <3 Kiva selata läpi näitä teidän hiukan vanhempiakin postauksia =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja hei kiva jos näitä vanhojaki joku kattelee :>

      Poista