tiistai 9. lokakuuta 2012

Miten mä uskallan jättää ne?

Näinpä se taitaa olla, että reilun kahden viikon päästä matkaan junalla Ouluun - piiitkästä aikaa. Näyttäisi työvuorot menevän niin, että lopetan yövuoroni torstaiaamuna, ja sitten mulla on vielä sen nukkumapäivän lisäksi kolme päivää vapaata. Eli sunnuntai-iltana jos palailisi takaisin päin, ehtii hyvin viikonloppua vietellä äipän ja isäpuolen luona. Karu totuus kuitenkin on, että näillä välimatkoilla tuhlaantuu yksi kokonainen päivä pelkästään matkustamiseen.

Taisin käydä Tyrtsillä viimeksi juuri ennen kuin aloitin nykyisen työssäni, eli huhtikuun puolessa välissä. Puoli vuotta, pienoinen järkytys. Tosiaan ihan yksikseni lähden reissuun, T jää simskutyttöjen kanssa kotiin. Miten mä uskallan jättää ne? Siis kissat. Kääk!


Nojoo, ehkä kestän muutaman päivän erossa. Oulussa pitää muuten käydä Coloren myymälässä hakemassa ne pitkään himoitsemani astiat. Teemuki ja kulho. Lisäksi haluaisin taas piipahtaa R-collectionin myymälässä, kun sekin kerran tuosta kaupungista löytyy. Viimeksi kävin hakemassa anorakin, nyt tavoittelen jotain muuta.. No, saa nähdä mitä on tarjolla. 

Viettelen tässä vapaapäiviäni, eilen aamulla päätin yövuoroni ja nyt saan torstaihin saakka rentoilla. Huomenna Minni pääsee leikkuulle, elikkä sterilisaatio tiedossa. Yhtään kiimaa ei vielä ole ollut, ja sehän tässä tarkoitus onkin - siis ettei ehdi olla.

.

1 kommentti:

  1. Voi AIVAN ihanat kissat sulla <3. Tykkään. Ja mun on pitänyt tilata tota pipstudiota kanssa tuolta Colorelta, mutta aina kun oon ollut tilaamassa, niin eikähän niillä ole ollut tuote lopussa. Itse kun asuu Lahdessa niin ei ihan viitsi lähteä hakemaan..:((.

    VastaaPoista