keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Sisustelua part I

Tosiaan, siitä Ikean reissusta tuloksia. Suurimpina tuomisina sohvapöydät, tai miksi noita nyt kutsuisi. Kaksi tasoa rullien päällä, tosi käteviä ja hintakin oli sopusuhtainen. Pöytäkoneen näyttö ja näppiskä mahtuvat tuolla yhdellä tasolla lepäämään, ja toinen jää sitten vapaaksi kaiken muun roinan varalta. Lisäksi tuossa sisään jäävässä lokerossa on jännä vaania tai ihan vain seurata maailman menoa..Olkkariin tuli hankittua myös uusi kattovalaisin vanhan, mummolatyylisen tilalle. Tämä kuva on Ikean sivulta kopsattu.
Ja sitten niitä huonekasveja. Shoppailin oman bonsaipuuni - tuollaisen kivan varjoviikunan, toivottavasti saan pidettyä sen hengissä. Lisäksi vielä tässä vaiheessa rääpäleen näköinen sutipuu (josta en syystä tuntemattomasta muistanut ottaa kuvaa..) sekä kaksi tekokasvia. Kyllä, vaikka annoin edellisessä merkinnässä ymmärtää, etten muovisista välitä, no.. nuo kaksi näyttävät riittävän aidoilta meikäläisen makuun.

Bonsai kiinnostaa...Niin ja T osti vielä orkidean hyllyn päälle koristamaan.

Muita ostoksia olivat mm. päiväpeitto sänkyymme (vihdoinkin!), kaitaliina, astiaosastolta ruokakuppeja kissoille ja keittokulhoja meille ihmisille, sekä lastenosastolta viidenkymmenen sentin heräteostos: leluhirvi! Kissoille tietty.


"Huhhuh, olipa rankka kokoaminen!"


.

1 kommentti:

  1. Nuo rullapöydät on niin hienot! Itekki kuolannu niitä. Ikea = <3

    VastaaPoista