lauantai 8. syyskuuta 2012

Ruusutarhan prinsessa

Ihan kivasti sujui lopulta tämäkin päivä, etten sanoisi yllättävän hyvin. Heräiltiin T:n kanssa siinä kahdeksan, puoli yhdeksän maissa. Kävin alakerrassa laittamassa mirnukoille evästä kuppiin ja painuin takaisin peiton alle, T lapsineen jäi jo aloittelemaan aamua. Minua sen sijaan nukutti oikein suloisesti yhteentoista saakka. 
Hirveästi ei tullut tehtyä tänään, toisaalta ei kai aina tarvikaan? Kaupassa pyörähdettiin, katsoin tämän viikon Näkijän ja soittelin isukille ja äipälle. 

Tämän päivän väreinä yksi lempparineuleistani sekä haaremihousut.

Aurinko paistoi ja vettä satoi. Mutta ei tullut kesää.


Illemmalla Vivi sai ylleen valjaat, tarkoituksena vasta pikkuhiljaa tutustua niihin. Alkuun se yritti tietenkin nuoleskella ja purra niitä pois, mutta leikittiin siinä harjoittelun ohessa, niin äkkiäpä tuo unohti moiset kahleet. Ja koska Vivi tottui valjaisiinsa varsin nopeasti, minä itse asiassa aivan unohdin ne pariksi tunniksi. Kisu nukkui tyytyväisenä, mutta kun T availi takapihan ovea lähteäkseen haravoimaan, se virkustui ja pyrki ovelle tapansa mukaan. Ajattelin sitten, että mikseipä kokeiltaisi ulkoilua saman tien, kun näin hyvin on tänä iltana valjaiden kanssa mennyt. Ihan suht siedettävä ilmakin vielä, joten ensimmäistä ulkoilua ei tarvinnut odottaa seuraavaan kesään saakka..
 Ja sujui muuten helvetin hienosti! Paremmin kuin Minnillä ensimmäisenä valjastelukertanaan. Minsku oli alkuun pelokkaan näköinen piipertäessään pihamaalla, tuskin uskalsi liikkua ja kun liikkui, kulki oikein sievästi hiipimällä. Vivi taas liikuskeli rohkeasti ja näytti siltä, kuin olisi muka aiemminkin ulkoillut. Minni myös tahtoi mukaan valjasteluun, mutta ei kauaa viihtynyt kosteassa ja koleassa syysilmassa. Neidille täytyy kai olla +25 astetta ja auringonpaiste...

Että tällaista tänään. Nythän nuo mirnukat näyttävät nukkuvan kylki kyljessä keittiöntuolilla, Minnin pää Vivin poskella leväten.

.

1 kommentti:

  1. Ooh, ihana blogi!

    Viivähdin hieman pidempään lukien vanhempiakin tekstejä. Viihdyin. ♥

    VastaaPoista