sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Haluan juoda teetä kauniista mukista

Mun on ihan pakko mainostaa näitä astioita. Tampereella asuessani en montaa kertaa Stockmannin ovista kävellyt sisään, mutta kun eräs Kemin aikainen opiskelukaverini tuli kaupunkiin vierailulle, tietenkin kolusimme joka putiikin. Tuolloin koin rakkautta ensisilmäyksellä.


En raaskinut ostaa. Okei, näin jälkikäteen ajateltuna, eipä olisi ollut hirveää maksaa 7-8 euroa mukista, joka herättää sellaisia fiiliksiä. Tai vaikkei edes herättäisi. Mutta aina en osaa selittää kaikkia mielihaluostojani saati ostamattajättämisiä. Kuitenkin, tuo muki jäi sinne, ja uskokaa täi älkää, kuolailin sitä siellä myöhemminkin vielä kertaalleen (ostamatta edelleenkään). Miia, miksen uskonut sua ja ostanut? No, sitten kun olisin joskus paljon myöhemmin ollut valmis sen sieltä puljusta hakemaan, sitä ei ollutkaan siellä. Oh lord why?
Tuo lintunen palasi mieleeni tänä kesänä, ja kovalla työllä (tai okei, ei niin kovallakaan) löysin sen netistä ja merkkikin selvisi. PipStudio. Ja löytyi verkkokauppa Colore. Mukin lisäksi löytyi lisää astioita, jotka on pakko saada kaappiin. Tai onhan tuolla astioiden lisäksi ihan liikaa kaikkea muutakin ihanaa, mutta mulla nyt sattuu olemaan pakkomielle juuri tuosta Early Birdistä. Ja meinaan muuten tilailla näitä, kolme värivaihtoehtoa kuitenkin on ylitsepääsemätön juttu, eli olen vielä kysymysmerkkinä.

Joo, tollaset ylikauniit, jopa tyttömäiset jutut eivät ole koskaan olleet mun juttu, mutta jostain syystä nämä yllä olevat iskee. Haluan juoda teetä kauniista mukista!
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti