torstai 9. elokuuta 2012

Yökköilyä

Niinpä niin, siis toinen (ja viimeinen) yövuoro meneillään. Väsyttäähän tuo jo, eikä kymmenestä ja puolesta tunnista ole kulunut kahta enempää. Jostain syystä nukutti heikosti aamupäivästä, vaikka luulisi univajetta kertyneen jonkin verran. Tämä yö menee nyt vaikka päällään seisten kun tietää, että aamulla pääsee kääriytymään lämpimän untuvapeiton alle ja voi huoletta nukkua iltapäivälle asti. Ai kuinka niin?

No, meidän kissanhakureissu peruuntui. Pikkuinen on loukannut tassuaan sen verran, että pienen pieni murtuma siinä näyttäisi kuulemma olevan (kai pudonnut jostain?). Paranemaan päin jo lähtenyt, mutta vaatii kahden viikon riehumiskiellon, mikä tarkoittaa häkissä oloa. Sovimme tänään kasvattajan kanssa, että siirretään pennun muuttoajankohtaa, jotta pääsee sitten terveenä uuteen kotiin. Harmittaahan tämä, toisaalta ei sille mitään mahda. Shit happens ja niin edelleen, mutta olen vain kiitollinen, ettei siinä tassussa mitään sen vakavampaa ollut. Ei kaksi viikkoa niin älyttömän pitkä aika ole, eihän?

Viikonloppuvapaa tiedossa, aijai. Tuo ajatus tuntuu niin helvetin ihanalta, että sitä ei yksinkertaisesti voi olla hokematta itselleen. Yritän olla stressailematta mistään, ja koetan saada jossain välissä itselleni tv-vuoroa sen verran, että voin katsoa eilisiltana YleTeemalta tulleen elokuvan Dancer in the dark. Eli juurikin se kuva, jossa Björk näyttelee pääosaa ja jonka käsialaa elokuvan musiikillinen puoli on. Musikaaliksi kai tuo leffa on luokiteltu? Kuitenkin, olen aiemminkin nähnyt kyseisen teoksen, mutta koska olen armoton Björk -fani ja elokuva itsessään on loistava, voin katsoa sen huoletta useampaankin kertaan. Eli jos vain olympialaisilta ja lastenohjelmilta (niin siis joo, T:n lapset tulevat viikonlopuksi) saan tilaa, niin tuo elokuva on katselussa sitten.

Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin päättyy tämä postaus, Minni saa nyt vielä hetken odottaa leikkikaveriaan.


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti