tiistai 28. elokuuta 2012

Vivi

Esittelyssä tuorein perheenjäsenemme, suklaatabby siamilainen tyttö nimeltään Vivi (FI* LeeRaus Rusetita Rusko).

Kolmas kokonainen päivä menossa, ja hyvin on lähtenyt rullailemaan. Ensimmäinen ilta meni sähistessä ja muristessa kaikille - niin Minnille kuin meille ihmisillekin. Toisena päivänä Vivi alkoi luottaa ja antoi jo silittää. Nyt se ei enää pistä vastaan, vaikka vähän sylissä kantelee, edistystä. Minnille se murisee (ja välillä sähisee) vieläkin, kun taas Minni itse lakkasi sähinöimästä jo sunnuntai-iltana (vaiko maanantaina?). Se näyttäisi jo omasta puolestaan olevan valmis leikkimään ja olemaan kaveria, mutta minkäs teet kun toinen vielä vähän äksyilee :) Heh, kasvattajan sanoja lainaten: Vivi on sellainen Pikku Myy, pieni ja pippurinen..

Mutta kylläpä tässä on eilisestä saakka näyttänyt siltä, että leikkiä alkaa hiljalleen olla tuo nahistelu Minnin ja Vivin kesken; vuoron perään toinen ajattaa toista, vaanivat ja hyökkivät toisiaan kohti. Etenkin Minnistä näkee, kuinka sitä kiinnostaisi telmiä. Ilmeet ja eleet puhuvat puolestaan. Mutta Vivi lämpenee kyllä, pikkuhiljaa. 

Eniwei, nyt meillä on kaksi sinisilmäriiviötä ihastuttamassa, kissakiintiö mukavasti täynnä ja nyt ei voi kuin toivoa mukavia vuosia noiden nössyköiden parissa ^^ 
Kuulumisia ja kuvia tulossa lisää sitä mukaa kuin tätä blögiä ehdin päivitellä.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti