torstai 2. elokuuta 2012

(Taka)pihalla

Huikea yksi vapaapäivä, ja sekin loppusuoralla. Nousin hyvissä ajoin yhdeksän jälkeen, ja T vei mut puoli yhdeksi kampaajalle. Ihan vain pelkkää otsista kävin siistimässä, nyt on elämä taas helpompaa. Kaupassa käyntiä, siivousta. Kipaistiin Mustissa ja Mirrissä hakemassa Minnille muutama hiirulainen lisää (joista kaksi täsmälleen samanlaisia kuin se lempparihiiri, jolta on korva revitty ja häntä poikki ja ansaitsee kunnon hautajaiset). Lisäksi alelaarista löytyi -70 prosentilla lelukeppi entisen tuhoutuneen tilalle, plus yber halvalla 20 kg kissanhiekkaa, jota siihen hintaan kannattaa jo kokeilla. 

Tässä parin päivän takaisia photoja takapihalta:

Huomatkaa omalaatuinen seisoma-/makuuasento.

Ruohosibali posettaa?

Nettitilauksista: 
Se tilaamani Ellos -paketti saapui (jo ajat sitten), ja odottaa nyt palautusta. Takki ja tunika eivät vastanneet odotuksia, ja collgepuseroa ei koskaan tullutkaan, vaikka sen tilaukseeni kyllä kirjasin. "Virheellinen tuotenuomero" - aha. Luultavasti juuri tuo college olisi varmaan ollut maksamisen arvoinen (tai sitten ei), mene ja tiedä. Mutta enpä ala sitä uudelleen tilailemaan, pitäköön ryysynsä. Varmaa on kuitenkin, etten enää Ellokselta mitään tilaile. Kun tämähän oli jo toinen paketti, jonka laitan bumerangina takaisin. Kun ei vain mikään vastaa koskaan odotuksia.
Pistin toissapäivänä tilausta Zooplussaan, elikkä sieltä olisi sitten tulossa paketissa lähiaikoina toiset pentuvaljaat sekä tunneli. Tähän tapaan:Tunneli pääsee oikeuksiinsa sitten, kun toinen simsku meille muuttaa (kääk, viikon päästä jo!). Tai siis sitten, kun nämä nössykät tutustuvat ja oppivat leikkimään toistensa kanssa. Varmaan tuo paketti saapuu aika lähellä perjantaita, eli juurikin passeliin ajankohtaan. 

Minni oli yöllä nyysinyt keittiöstä juomapillin ja kantanut sen meidän sänkyyn. Aamulla tuo muovitikku löytyi peiton mutkasta aika perusteellisesti järsittynä. Voi meidän pikku kriminaalia ^^

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti