lauantai 4. elokuuta 2012

Omaa aikaa

Lauantai, pääsin aamuvuorosta kello 14. Juuri noihin aikoihin T oli lähtenyt muutaman kaverinsa kanssa saareen mökille. Lähtevät sieltä joskus illalla (myöhään?) ja luultavasti kaupungilla kipaisevat pienen kierroksen ennen kotiinpaluuta. Eli varmaankin olen huomisen aamuvuoron vuoksi jo nukkumassa kun T palaa kämpille. 1+1 = mulla on omaa aikaa! Ei mutta oikeasti, tuntuu ihan kivalta olla vaihtelun vuoksi yksi ilta itsekseen. Tai siis Minnin kanssa, vielä parempi. Kävin töistä tullessani shoppaamassa tuosta lähi-Siwasta vaniljajäätelöä sillä ajatuksella, että mulla on edelleen pakkasessa se vadelmapussi. Niin herkuttelen sitten illalla Avaraa luontoa tuijotellessani.

Eilen kirjoitin uuden työsopparin, tällä kertaa maaliskuun loppuun 2013 (!!). Ja pomo oli melko varma, että myös huhtikuussa on töitä, ja sen jälkeen alkaakin jo kesälomat jolloin vielä varmemmin riittää hommia. Elikkä duunia piisaa, ja mikä parasta, sitä viikon paussia ei tulekaan tässä syksyllä. Kun ensin pomo meinasi, että tulee syyskuun lopussa viikon tauko, jonka ajaksi mahdollisesti olisi joutunut katkaisemaan työsopimuksen sillä seurauksella, että menetän lomat. Mutta nythän tämä näyttää siltä, että mulla olisi jo ensi kesänä oikea kesäloma, woah!

Minni väsähti. Meinasin, että olisin käynyt sen kanssa tuossa takapihalla ja leikannut kynnet, mutta toimenpide täytynee siirtää iltaan tai huomiseen - nukkuva simsku näköpiirissä. En raaski herättää eikä saakaan, mamman kovaa vauhtia kasvava nössykkä <3


 

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti