keskiviikko 15. elokuuta 2012

Suunnitelmia

Mäysään tässä vadelma-mustikkakeittoa ja riisimuroja, aika eksoottisen näköistä sörsseliä. Tunteroisen päästä iltavuoroon, ja huomenna onkin taas huikea yksi vapaapäivä. Osa minusta haluaisi vain nukkua pitkään ja katsella sohvalla simpsoneita, kun taas toinen osa vaatii tiukkana imurointia, pölyjen pyyhintää ja vessojen pesua. Teoriassa ehtisin toteuttaa noita molempia, aloittaisin siivoilut sitten iltapäivällä kun T tulee töistä neljän maissa. Kunhan nyt kahtoo.

Viikon päästä se mamakin tulee pariksi päväksi käymään. Enkä mä ole suunnitellut ohjelmaa kirpparikierrosta enempää (aivan kuin täällä muka kirpputoreja pilvin pimein olisi). Tietenkin nuo perus vaatekaupat kierretään läpi niin kuin aina, muttei siihen kahta päivää mene. Samat ryysyt niissä on kuin muuallakin, ei täällä oikein ole mitään speciaalia.

Tässä kuvaa siitä Zooplussasta tilatusta tunnelista. Oli hyvä ostos eikä maksanut paljoa, ihan on laadukkaan oloinen tuote. Minni tykkäilee kovasti, ja odottelee jo simskukaveria mukaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti