torstai 19. heinäkuuta 2012

MacGyver vs Tex Willer

Kolmasosa kuuden päivän työputkesta takana, woah. Tuntuu, että olen tässä parin viikon aikana ollut jotenkin normaalia väsyneempi töissä. Tai siis olin; tiistain vapaapäivän jälkeen mulla on ollut taas uutta virtaa, ja töissä on jopa ollut ihan mukavaa (siinä määrin kuin hoitotyö ylipäätään voi sitä olla). Ehkä positiivista "työfiilistä" pönkittää hyvät uutiset jatkon suhteen. Pomon kanssa jutusteltiin, ja kuulemma olisi hommia vähän pidemmäksikin aikaa. Nyt, kun tuolla on oppinut työjelemään kahdessakin eri ryhmässä, osaa ne jutut, ja työpaikka on passelin matkan päässä, niin mikä ettei. Enkä voi kieltää, etteikö positiivinen palaute työkavereilta nostattaisi hyvää fiilistä enemmän kuin paljon. Näyttää siis siltä, että ne on meikäläisestä saaneet ihan kelpo sijaisen koulutettua.

Paleltaa, kylymä, ar. Tuossa toissapäivänä mulla oli jo villasukatkin jalassa. Ja koska tämä kesä tällä hetkellä on mikä on, en edes häpeä tunnustaa kiskoneeni pässinpökkimiä varpaiden lämmikkeeksi. Minsku ei ole päässyt ulkoilemaan kunnolla pitkään(?) aikaan, kun nurtsi on jatkuvasti märkä, ei se siellä viihdy. Saisi ilmat skarpata ensi viikoksi, ainakin tuolla Pirkanmaan alueella kun sinne kerran ollaan lähdössä. 

Hih, ainiin. Ehkä liian aikaista hehkuttaa, mutta käydään T:n kanssa menomatkalla Tampereella katsastamassa yksi siamilaispentu. Kyllä, toinen on vähän niin kuin hakusessa, Minni tarvitsee kaverin. Vaatii niin mahdottomasti huomiota ja leikkikaveria, että vain toinen kissa (mieluiten varmaan juuri siamilainen) pystyy sen tarpeen täysin tyydyttämään. Ja nyt, kun Minsku itsekin on vielä pentu, on helvetin hyvä aika ottaa se toinen siihen kaveriksi. Mutta tarinoin tästä aiheesta lisää sitten, kun kasvattajan luona on piipahdettu ja maukuja nähty...

T:n kanssa olemme jossain vaiheessa alkaneet katsoa MacGyveria. Tällä kai yritämme paikata Emmerdalen kesätauon vuoksi jättämään aukkoa, en tiedä. Mutta siis hei, tuohan on melkein yhtä kova jätkä kuin Tex Willer. No nyt liioittelen, mutta yritys hyvä kymmenen. Ei ole Texin voittanutta, Willer on sentään *itun kova ranger, ja "Argh, minuun osui, mutta voin silti vielä ratsastaa!".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti