sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Ihan pihalla

Kuluipa viikonloppu. Lauantaina isukki tosiaan tuli käymään siinä puolenpäivän maissa. Kahviteltiin, käytiin (isä, T ja minä) kaupungilla ajelemassa ja kaupassa, grillailtiin evästä.. Neljän aikaan se lähti jatkamaan matkaa motskarillaan, tänään käyny siellä Kajaanissa rippijuhlissa ja nyt taitaa parhaillaan olla jo kotimatkalla.

Mustissa ja Mirrissä kipaistiin eilen vaihtamassa kissan kuljetusboksi uuteen, ei sitä edellistä saanut enää toista kertaa kasaan. Ne lukot eivät sopineet kohdilleen, eli kattoa ei saanut kiinni. Jokin valmistusvirhe siinä sitten kai oli, saatiin tilalle uusi vastaavanlainen, mutta hieman eri mallia. Ja khyl toimii, plus kaiken lisäksi värinä vaaleanpunainen on enemmän kuin passeli tuolle meidän simskulle:

Mau'ututtaa, "jee mun uus style boksi".

Minni on tässä viime päivinä päässyt aika hyvin ulkoilemaankin, ja valjaat alkavat olla sille rutiinia. Huomaa, kuinka tytteli kerta kerran jälkeen rohkaistuu aina vain enemmän; enää ei aristele lähteä oma-aloitteisesti vähän pidemmälle kävelemään ja tutkimaan, pikemminkin pyrkii saman tien kauemmas. Sitten se sisälle palattuamme kyttää ovella ja kuikuilee mankuen ulos. Niinpä se vain alkoi tykätä ulkoilusta, tosin en sitä koskaan epäillytkään tuolla luonteella. 

Ensi perjantaina Minsku pääseekin autoilemaan, kun lähdemme isäni luo Virroille viikonloppua viettämään. Saa katti vähän uutta maisemaa ihmeteltäväksi... Kuinkahan käy, ihan meinaa jänskättää. Eniwei, ulkoilukuvaa tähän loppuun:
Ja toinen satsi:
Naapurin puolelle pitäis päästä..


2 kommenttia:

  1. Vitsit se on kyllä iso kokoinen! Kuinka moni viikkoine hän nyt on? 16?

    VastaaPoista
  2. Ei se iso ole, tai en mä tiiä, riippuu mihin vertaa :) Aika lailla 5 kk on ikää, vähän reilu. Eli mitä se nyt viikkoina tekee, öö... :P Mutta joo, kuvissa näyttää jotenkin isommalta. Itsekin yllätyin kun haettiin se meille ja näin ekaa kertaa livenä, että "ai se on noin pieni, kuvissa näytti isommalta.." :)

    VastaaPoista