torstai 12. heinäkuuta 2012

Heinäkuun maakuntamatkailua

Päivitellääs nyt tätäkin saittia välillä. Käytiin tosiaan tuossa viime viikonloppuna isäni perheen luona vierailulla, pikkusiskoni syntymäpäivät sattuivat sopivasti samaan ajankohtaan. Nelisen tuntia ajeltiin rääkyvä katti takapenkillä ja ennen iltayhdeksää olimme perillä. 

Perjantai-ilta meni siinä makkaraa paistellessa ja saunoessa, kunnes väsymys pakotti peiton alle. Lauantaina lähdimme käymään Keskisen kyläkaupassa, ja lähtihän tuolta tavaraa mukaan ihan mukavasti. Tosin ei mitään turhaa, tietenkään... Mutta siis sellaisia kunnon ostoksia olivat Vallilan verhot makkariin, sekä kaksi yöpöytää. Olikohan jotain muuta "suurta"? Kunnollinen, isohko paistinpannu. Juu, enpä niitä pieniä tarkemmin jaksa juuri nyt muistaakaan, mutta Björkin uusin levykäinen Biophilia tuli napattua levyosastolta mukaan.

Lauantaina myös veljeni ajeli Tampereelta viikonlopuksi, sekä setäni vaimonsa kanssa. Äitipuoleni siskontyttö (=serkkupuoleni) majaili talossa myös oltuaan lapsenlikkana, sekä isäni toinen veli, joka parhaillaan oli isällä töissä. Niin että porukkaa oli riittämiin, hyvä kun nukkumapaikat riittivät. 

Ikäiselläni serkkupuolella oli tietenkin kaksi omaa kissaansa mukana, ja pääsipä meidänkin Minni tekemään tuttavuutta niiden kanssa - toki hyvällä menestyksellä, eli tappeluilta säästyttiin. Muutenkin Minnillä meni todella hienosti koko viikonloppu oudossa paikassa, vaikka alkuun näytti vähän pelottavan.


Lauantai-iltana istuttiin ulkona ja saunottiin, unohtamatta kylpytynnyriä ja muutamaa lonkkua. Oli sellaista mukavaa, rentoa yhdessäoloa, tai ainakin minä viihdyin. Eikä T:kaan kärsivän näköinen ollut, eli kaipa hän viihtyi myös.

Sunnuntaina olivat sitten varsinaisesti ne synttärit. Kello kolmentoista jälkeen taloon lappoi puolenkymmentä kakaraa lahjoineen, ja meidän pikku prinsessa oli pukeutunut vaaleanpunaisen sävyiseen mekkoonsa. Joku saattaisi jopa saada sellaisen käsityksen, että pinkki oli juhlien teemaväri.Päivänsankarin mekko ja kengät.

Tykkäilihän tuo kovasti lahjasta, aivan kuten arvelin. Useamman kerran viikonlopun aikana pikkusisko ihan yhtäkkiä vain tuli kiinni, halasi ja sanoi tykkäävänsä. Tuli vähän sellainen nyyh nyyh -fiilis, ja ikävähän sitä jäi, kun piti sitten illalla lähteä vesisateeseen matkaamaan Savonlinnaa kohti. 

Nyt nukkumaan ja hiton nopsaa, aamulla taas aikainen herätys. Eilen käytiin Kuopion uudessa Ikeassa shoppailemassa vaikka ja mitä, niistä photoa vaikka viikonlopulla tai joskus tässä kun ehtii. 

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti